Sponsormogelijkheden

Wij kunnen u niet missen!

True Colours biedt u tal van sponsormogelijkheden, zowel rondom eigen producties, als sponsoring van meer structurele aard. Denkt u bij het sponsoren van een eigen productie bijvoorbeeld aan een vermelding op onze website of een advertentie in het programmaboekje of om sponsoring in natura. Bovendien ontvangt u één of meer toegangskaarten inclusief consumptie voor het concert. Zo zorgen wij voor meer exposure van uw bedrijf en helpt ú ons om de productie tot een succes te maken!

Structurele sponsoring (vanaf € 100,- per jaar)

U verbindt u naam echt aan popkoor True Colours! U steunt het koor met een vaste jaarlijkse financiële bijdrage. Bij voorkeur voor drie jaar, maar u bent uiteraard vrij om een andere contractduur te kiezen. Voor het genoemde bedrag ontvangt u jaarlijks een factuur. In ruil hiervoor ontvangt u onder meer het volgende:

  • Vermelding van uw logo op onze website met een link naar uw eigen website
  • Advertentie van een hele pagina (A5) in het programmaboekje van eigen concerten
  • Vermelding van uw bedrijfsnaam tijdens eigen concerten
  • Bij eigen producties: een gereserveerde VIP-tafel voor 4 personen, inclusief een hapje en een drankje
  • U wordt op de hoogte gehouden van activiteiten van popkoor True Colours via onze nieuwsbrief

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en uw persoonlijke wensen. Neem gerust contact op met Claudia Ketting (06-12572341 of info@popkoortruecolours.nl).

 

 

Een eenmalige donatie kan ook

Wanneer u geen Vriend van True Colours wilt worden maar wel een donatie wilt doen is dat uiteraard ook mogelijk. U stort uw bijdrage op rekening  NL11 RABO 0148 9208 53 ten name van True Colours o.v.v. donatie met uw naam en e-mailadres.

Het is fijn om goede vrienden te hebben!

Namens True Colours hartelijk dank voor uw betrokkenheid.