Volg ons op facebook
Volg ons op youtube
In de media

Regelmatig trekken we de aandacht van de regionale kranten. Klik op de afbeeldingen voor een vergroting.

Op 18 december 2017 werkten we weer mee aan de inmiddels traditionele kerstviering in de Agnus Dei kerk in Aalst. Traditioneel, maar toch elke keer weer anders.
Een open repetitie is een mooie gelegenheid voor nieuw talent om sfeer te proeven. En ook nu leverde het weer nieuwe leden op.
Ons grootste project tot nu toe: een avondvullend concert in Theater de Schalm in Veldhoven, op 13 mei 2017.
Op 19 december 2016 werkten we weer mee aan de inmiddels traditionele kerstviering in de Agnus Dei kerk in Aalst.
Op 20 november 2016 waren we te gast bij zangvereniging De Nachtegaal.
In juni 2016 haalden we een finaleplaats bij Korenslag.
Op 27 april 2015 traden we op in winkelcentrum Den Hof in Aalst-Waalre. Uiteraard wist de fotograaf van De Schakel ons te vinden en plaatste ons als een van de hoogtepunten van deze Koningsdag.
Op 14 juni 2014 organiseerde popkoor True Colours een theatervoorstelling ter ere van haar 5-jarig lustrum, getiteld True Colours, the making of... De complimenten na afloop van het lustrumoptreden logen er niet om.
Op 3 februari 2014 hield True Colours een open repetitie. Mede dankzij een artikel op de voorpagina in De Schakel, waarin aangekondigd werd dat de eerste man die zich aanmeldde een taart in ontvangst mocht nemen, was het koor in een avond bijna verdubbeld!

2013: De band van True Colours is eindelijk weer compleet. Professioneel pianist en theatermaker Joost van der Knaap uit Noord-Holland wordt 'gestrikt' als nieuwe pianist en tevens bandleider. Zie het artikel in De Schakel.

2012: Optreden 'Generations' in 't Hazzo i.s.m. Dansgroep Butterfly, het Eindhovens Jeugdkoor en de Musicalgroep van het Sint-Joris college. Zie onze poster Generations en de aankondiging in De Schakel.

2011: Benefietconcert 'Colours of the World' i.s.m. Djembegroep Metisse en Wereldkoor Umoja. Het eerste door True Colours zelfgeorganiseerde concert leverde maar liefst 1300 euro op voor kindertehuis Casa Hogar in Ecuador. Zie onze poster Colours of the World, de aankondiging in De Schakel, de aankondiging in het Eindhovens Dagblad en de recensie in De Schakel.

2008: Oprichting True Colours door Corina Beckers, Claudia Ketting, Odette Pikkemaat en Vijko Top. Zie het artikel in De Schakel.