Volg ons op facebook
Volg ons op youtube
Dirigent

Sinds augustus 2017 is Anne Wientjens onze dirigente. Bij een uitwisseling met gospelkoor Ringshout uit Gemert maakten koor en dirigente een positieve indruk op elkaar en was de samenwerking snel beklonken.

Anne over deze ontmoeting:

"Ik heb het geluk dat ik de mogelijkheid krijg om dirigent te worden van het popkoor True Colours. Veel leden van jullie hebben me al gezien toen we samen met Gemert in de kapel van Handel zongen. Aangezien het genre in de pop ligt en de rock, ben ik erg benieuwd wat we samen aan repertoire kunnen opbouwen. De popwereld is ontzettend breed en heeft erg gave muziek(stijlen)! Ik kijk uit naar de ervaringen die ik met dit koor mag gaan opdoen."

Anne overzichzelf:

"Ik studeerde in 2016 af als gecertificeerd Docent Muziek aan het conservatorium van Maastricht en in 2017 Cum Laude van de pilot Master International Artist Educator in Arnhem, waar de opleiding tracht kunst, gemeenschap en educatie met elkaar te verbinden op plekken en manieren waar deze genoemde factoren niet zo voor de hand liggen."

"Als breed geschoolde musicus ben ik veelal als gastmuzikant ingezet, maar ben ik ook onderdeel van verschillende muzikale gezelschappen, waaronder tributebands, coverbands, metalbands, showorkesten zoals het Vierdaagse Orkest en orkesten van topniveau zoals Semper Unitas Sambeek. De instrumenten die ik kan bespelen zijn onder andere: drums, gitaar, bas, toetsen, (melodisch) percussie en een paar nootjes saxofoon. Gewoon veel en vaak muziek maken (met anderen) is het liefste wat ik doe in mijn leven, zo simpel zou het eigenlijk moeten zijn."

"Ik dirigeer op dit moment ook de koren ‘Spired’ uit De Rips, 'Goed Gestemd' uit Boxmeer en 'Ringshout' in Gemert."